donderdag 18 maart 2010

Sleuven Hakbedrijf Kris

Wij zijn een jong bedrijf in volle expansie, gespecialiseerd in het slijpen en kappen van sleuven voor onder andere elektriciteitleidingen. De voornaamste taak is het slijpen, boren, en uitkappen van sleuven en gaten. Dit voeren wij uit met alle plezier en zorgvuldigheid zodat de elektricien, wanneer hij toekomt op de werf, zich hier alvast geen zorgen hoeft over te maken en direct aan zijn belangrijkste taken kan beginnen.

Bij het maken van ronde gaten of uitsparingen in stenen, betonnen of gipsen wanden en/of vloeren maken wij gebruik van speciale diamantboormachines. De boringen worden droog uitgevoerd, al dan niet gecombineerd met afzuiging.
De gaten voor de inbouwdoos boren wij standaard uit met een droogdiamantboor.

De sleuven worden standaard geslepen: 5 cm breed en 5 cm diep, zodanig dat er perfect geschikt is om een meerdere buizen van 16 mm, 20 mm of 25 mm in weg te werken.

Uiteraard slijpen wij met stofafzuiging!

Voor harde oppervlakken gebruiken wij slijptollen met gediamanteerde slijpschijven. Bij wanden die gemaakt zijn van zachtere steensoorten werken we met een muurfreesmachine, die één bewerking een kant en klare sleuf maakt in het oppervlak.

Daarna worden de geslepen sleuven of geboorde ronde uitsparingen uitgekapt waarbij wij vakkundig en secuur te werk gaan met de elektrische kaphamer.

Indien gewenst voeren we ook de doorboringen uit aan de schakelaars en lichtpunten.

Ook het opruimen van het door ons uitgekapt puin en het aansmeren van de gekapte sleuven met mortel, na plaatsing van de leidingen, zijn diensten die wij u aanbieden. Indien gewenst voeren wij het puin af.

Openingsuren

Op afspraak.

Jaarlijks verlof
Bouwverlof
http://www.shbk.be

FAX: 03/669 76 99
0478/40 47 08
Polderstraat, 26
2990 Wuustwezel


Boren Boren en zagen in gewapend beton Elektriciteit Kappen Sleuvenhak Slijpen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten