dinsdag 16 november 2010

bent u op zoek naar een nieuwe oprit,pad,terras of parking dan zijn wij uw specialist in sierbestrating!!! in ons prachtig nieuwe toonpark met meer dan 1000m² sierbestrating vindt u alle merken terug van betonklinkers(marlux,marlux xtirio,ebema stone&style,maertens beton,scheys,vcr stoneline) maar ook het hele gamma aan kleiklinkers van vandemoortel,terca wienerberger,desta en heylen!!! tevens hebben wij een ruim assortiment aan vietnamese blauwe natuursteen aan onklopbare prijzen!!!uiteraard  hebben wij ook een groot assortiment aan siergrind met als absolute topper onze(zwarte)nero basalt 9-12!!!

tevens hebben wij een zeer ruim assortiment aan kasseien,zowel in recup als nieuw! kasseien en platines zijn DE oplossing voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke oprit!!

u merkt het als u uw tuin,oprit of terras wil opwaarderen moet u zeker is bij ons langskomen,onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder met de juiste keuze van materialen,kleurencombinaties en eventueel het uitrekenen van de hoeveelheden voor uw oprit of terras!!!! eventueel kunnen wij ook zorgen voor de plaatsing van uw terras of oprit,onze erkende vakmensen plaatsen volgens de regels van de kunst en met kennis van zaken en zullen uw oprit of terras nog meer uitstraling en klasse bezorgen!!

elke maand staat er een ander product in super aanbieding tegen onklopbare prijzen:

DEZE MAAND IN SUPERAANBIEDING

perfect maatvaste vietnamese blauwe (hard)steen 20x20x2.5 getrommeld vanaf 13.77¤/m² ex btw en ex transport

perfect maatvaste vietnamese blauwe (hard)steen 20x20x2 getrommeld vanaf 12.60¤/m² ex btw en ex transport

marlux klinker getrommeld 15x15x6 vanaf 8.86¤/m² ex btw en ex transport (perfect maatvaste en maximaal kleurvaste klinker in 4 kleuren grijs-grijszwart-antraciet-zandgeel)

prachtige recup boerenkassei mengeling vanaf 10.90¤/m² ex btw en ex transport

platines kandla grey 14x14x5-7 vanaf 18.50¤/m² ex btw en ex transport

al onze producten zijn 1e keus en door ons geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid en wij leveren over heel belgie!!!

kom gerust is langs in ons prachtig toonpark gelegen te 2260 heultje westerlo op de heiweg 1 of neem contact op met ons via mail of telefoon voor een afspraak vast te leggen!! ons toonpark is 24 uur op 24 te bewonderen!!

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten