maandag 27 december 2010

De winter is er weer en het wordt steeds kouder , wegens overschakeling naar aardgas verkopen wij onze stookoliebrander, die is in zeer goede staat, met de circulatiepomp erbij . Hij is NIET vervangen wegens slechte werking , maar omdat er 100 m² bijgebouwd is en er sowieso een grotere ketel moest komen ! U mag er 100 % zeker van zijn dat deze nog heel wat jaartjes meekan , en voor deze prijs zal u nergens een betere vinden !

Hoe oud hij juist is weten wij niet , het staat er nergens op, maar hij stond hier al toen wij in 2002 naar hier zijn verhuisd , dus hij is minstens al een jaar of 10 . Hij is al afgekoppeld, kan u dit zelf niet aansluiten dan bezorg ik u de gegevens van iemand die dit wel kan, deze man werkt aan een zeer schappelijke prijs! Enige probleem is dat hij nog in de kelder staat, dus zorg voor enkele sterke mannen, hij moet via een smalle betonnen trap naar boven gedragen worden , de mensen hier aanwezig kunnen daarbij NIET helpen wegens zware rugproblemen .

Ook te ruilen voor alles wat met auto's te maken heeft , een ongevalbeschadigde auto of niet meer startende auto , een aantal banden , sommige onderdelen ... in de garage kunnen wij tevens alle soorten gereedschappen en toebehoren gebruiken , dus stel maar voor !

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten