maandag 7 februari 2011

nu in super promotie prachtige klinker 15x15x6 getrommeld marlux:perfect maatvast en maximaal kleurvast(normale prijs 13.50¤/m² ex btw)nu vanaf 8.65¤/m² ex btw

deze prachtige perfect maatvaste kwaliteits klinker is beschikbaar in de kleuren zwart-grijs-grijszwart-herfst en zandkleur.

door zijn perfecte maatvastheid kan deze klinker perfect geplaatst worden door de doe het zelver.

wenst u echter een plaatsing door een erkend gediplomeerd vakman kunnen wij daar uiteraard ook voor zorgen en dit steeds tegen de beste verhouding prijs-kwaliteit! wij geven levenslang garantie op al onze plaatsingen!!

vraag hier uw offerte op maat(gelieve dan wel naam en adres te vermelden) of kom gerust langs in ons gloednieuw toonpark met meer dan 1250 m² aan tuininspiratie:onze gespecialiseerde verkopers helpen u graag verder met de keuze van de materialen alsook met nuttige tips ivm plaatsing!!!

bent u van plan om uw oprit,pad of terras aan te leggen dan moet u zeker bij ons langskomen;wij hebben de grootste keuze aan bestratings materialen en randafwerking om uw tuin passend af te werken en dit zowel in natuursteen,kassei,kandla,kleklinkers en beton en alles geplaatst in mooie ruime vlakken op de grond zodat u op slag kan zien hoe uw oprit,terras of pad er zou kunnen uitzien!!!!

kom vrijblijvend langs in ons prachtig toonpark en overtuig uzelf!!

uw specialist in tuininspiratie heumatop bouwmaterialen

heiweg 1

2260 heultje westerlo

0475 53 90 56

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten