donderdag 28 januari 2010

De speciale betonsoorten

Het zelfverdichtend beton

De teams van CCB bieden innoverende stortklare betonsoorten aan die zich aanpassen aan de vereisten inzake beheer en rendabiliteit op de werf. De hoge vloeibaarheidsgraad van deze betonsoorten, van het standaardbeton tot de zelfdichtende en zelfverdichtende varianten, vergemakkelijkt aanzienlijk hun gebruik.

        

De luchtzuiverende en zelfreinigende betonsoorten

Het onderzoekcentrum van Italcementi Group (CTG) heeft innoverende betonsoorten op punt gesteld op basis van de technologie TX Active®. Dankzij deze fotokatalytische eigenschappen worden de belangrijkste luchtvervuilende stoffen, de stikstofoxiden en de vluchtige organische verbindingen afgebroken en opgeslorpt door de partikels. In functie van hun formulering verbeteren onze betonsoorten de kwaliteit van de omgevingslucht of passen ze een zelfreiniging toe door het biologisch vuil te elimineren.

        



Het decoratief beton

Om U een grote variëteit inzake vormen, uitzicht en kleuren toe te laten in het kader van uw verwezenlijkingen, biedt ons gamma decoratieve betonsoorten aan, zowel aangepast aan de klassieke vormen als aan de moderne volumes. Deze gekleurde, bedrukte, lichte of via een matrijs gevormde betonsoorten laten een grote conceptievrijheid toe en bieden esthetische en creatieve allures aan de bouwwerken.

        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten