donderdag 28 januari 2010

Holcim

Holcim is een dochteronderneming van de wereldleider in de productie van cement, stortklaar beton en granulaten. In België exploiteren we een cementfabriek, een maalcentrum, verschillende steengroeves met granulaten en 21 betoncentrales.
Holcim biedt u een uitgebreid en hoogkwalitatief aanbod cement, granulaten, beton, speciale bindmiddelen en bijbehorende diensten. Ons stortklaar beton zet niet alleen hoge prestaties neer, het is ook op en top esthetisch, en leent zich voor tal van toepassingen in de bouw.

In België produceert Holcim Beton (België) een volledig gamma stortklaar beton: beton voor wegenwerken, architectonisch beton, beton voor renovaties, beton in contact met zeewater en beton dat bestand is tegen chemische agressie.

Stortklaar beton is beton dat vers wordt gemengd in de centrale en geleverd aan werven, zoals:
  • bouwwerven: industriële gebouwen, flatgebouwen, woningen…
  • werven van de civiele bouwkunde en kunstwerken: tunnels en ondergrondse werken, brugpijlers en brugdekken, paalfunderingen, maritieme en waterwerken, zuiveringsstations…
  • inrichting van het openbaar wegennet en netwerken: randen en voetpaden, steenwegen, straatgoten, fietspaden, industriële platformen, greppels, kanaliseringen, wegafscheidingen in gewapend beton…
  • landbouwkundige constructies: kuilvoer, aalputten, bevloering, wegenwerken, funderingen, inrichting van boxen…
  • decoratieve inrichtingen: pleinen, gevels, terrassen, opritten van garages, zwembadranden, dreven…
Holcim Beton (België) N.V. beschikt over 21 centrales, verdeeld over het hele land.

Dienst Marketing en Communicatie
Valérie Cartiaux
Avenue Jean Monnet
1400 Nivelles
België
Tel +32 67 87 66 01
Fax + 32 67 87 91 30

Geen opmerkingen:

Een reactie posten